Årets träningsmode 2021

Att bära bekväma och sköna träningskläder är en grundbult för att det ska vara roligt att träna. Är du ute efter träningskläder som håller måttet ska du kika in vad aim’n har att erbjuda. De har ett enormt stort sortiment av träningskläder och deras tights som är superpopulära är väldigt följsamma och sköna. De har såklart ett brett sortiment av överdelar som du kan matcha till tightsen.

Tights är ett erkänt modeplagg

Träningstightsen har fått en självklar plats i modevärlden. Förutom att de passar till alla typer av träningsformer går tights att styla med en massa andra plagg som inte är träningskläder. Det är helt okej att till vardags bära tights tillsammans med en klänning eller skjorta.

Cykelbyxorna har gjort återtåg

Något som gjort oväntad comeback är cykelbyxorna, biker shorts. De är precis som tights men slutar ovanför knäna. Det finns också midi biker shorts som är lite kortare och slutar mitt på låret. De är perfekta nu till våren och sommaren när det blir varmare ute. De går också att använda till vardags. Ett tips till sommaren är att bära dom tillsammans med en kavaj i någon pastellfärg.

Matchande set är glödhett

En annan trend inom träningsmodet är olika typer av matchande set. Det finns set i olika material, snitt, färger och kombinationer men något som är väldigt populärt just nu är seamless. En populär kombination är att ha tights med hög midja och en top i kortare modell eller sport-bh. Ett set går utmärkt att matcha med en oversizead huvtröja eller t-shirt. Vet du inte vad du ska välja för färg på dina träningskläder är svart alltid ett säkert kort. Vill du ha mer färg ska du satsa på pastellfärger som är väldigt hett just nu. Styla gärna ditt set ihop med en keps, sneakers och kappa eller kavaj för att få en snygg vardagsoutfit. I år finns det mycket träningskläder och framförallt tights som är inspirerade av olika djurmönster som leopardmönster eller ormskinn.

Välj träningskläder efter aktivitet

Förutom att det är roligt med fina träningskläder är det viktigt att ha träningskläder som passar träningen du ska utföra. Ett löparpass i spåret kräver helt andra kläder än yogapasset på vardagsrumsgolvet. Om du har rätt kläder kan du lägga allt fokus på träningspasset i stället för att störa dig på osköna kläder. Ligger du i startgropen för att börja träna ska du definitivt investera i snygga och funktionella träningskläder.