Sälj guld och investera i en ny garderob

När hösten kommer och vintern står runt knuten kan det kännas frestande att skaffa lite nya, härliga plagg. Vad sägs om att göra det på ett smart sätt som är snällt mot plånboken? Genom att sälja guld kan du få pengar till en ny höstgarderob.

Att sälja guld har aldrig varit enklare

Många har en låda med guldsmycken hemma som aldrig används. Kanske har de ärvts eller fåtts i studentpresent och är i en stil som inte passar. Då kan du faktiskt ha betydligt mycket mer roligt med ditt guld än att bara förvara det i en byrålåda. Sälj det istället och tjäna pengar som du kan använda till annat. Bra att veta är att guld nästan alltid har ett bra värde och därför är väl värt att sälja.

Idag är det dessutom enklare än någonsin att komma till skott när du vill sälja guld och tjäna pengar. Du kan vända dig till Diamantbrev för en snabb och smidig lösning.

Från dem beställer du ett så kallat diamantbrev. I detta lägger du sedan det guld du vill sälja och returnerar brevet. Därefter värderas ditt guld och du har pengar att shoppa loss för på ditt konto inom bara 24 timmar. Ditt diamantbrev försäkras också med en summa upp till 10 000 kronor och skickas med rekommenderad post. Du behöver med andra ord inte vara rädd för att det ska komma bort i posten och du ska förlora dina pengar.

Satsa på en ny höstgarderob

När du fått pengarna för ditt guld är det dags att ge dig ut och shoppa nya kläder till hösten och vintern. Men vilka plagg ska du egentligen satsa på? Det berättar vi här.

Till hösten är det skönt med många härliga och varma stickade plagg. När du ska köpa stickat är det viktigt att tänka på att köpa bra material. Försök därför att undvika otäcka akrylblandningar som lätt noppar och satsa istället på ren ull, bomull och kashmir om du vill lyxa till det. De stickade klänningarna kommer stort i höst och är både varma och bekväma. Minst en sådan bör du därför ha i din nya höstgarderob.

När det blir ruskigt ute kan det vara skönt att hålla sig riktigt varm. Inget slår en ullkappa i det läget. Satsa gärna på en knä- eller hellång modell av god kvalitet. Till den bär du naturligtvis någon av höstens handväskor som accessoar.

På fötterna är det skönt att ha bra skor. Höga stövlar har varit populärt i flera säsonger och kommer även stort i höst. Köper du ett par stövlar av riktigt hög kvalitet kan du dessutom ha dem i många säsonger om du sköter dem rätt.

Kort och gott, det finns många godbitar du kan addera till garderoben om du väljer att sälja det guld som du ändå inte använder längre. Det är helt enkelt ingen idé att låta vackra smycken vara hyllvärmare där hemma.