Rätt skor för rätt tillfällen


Man kan aldrig ha för många skor, enbart för liten garderob. Skor är något av det roligaste som finns, både att prova, inhandla och använda. Utbudet är enormt och det är lätt att gå vilse. Vad ska man tänka på när man köper skor och vilka skor passar egentligen till olika tillfällen?

Det sägs att man ska klä sig för dit man ska och inte för den man är. Det är delvis rätt. Vid vissa tillfällen så måste man anpassa sin stil till tillfälle, men glöm aldrig dig själv i din outfit.

Det finns skor som i princip alltid fungerar till allt och som är trendigt och stilrent. Vi pratar såklart om användbara och snygga sneakers som dessutom finns i hur många varianter som helst!

Sneakers finns i alla sorters färger, med skosnören, med kardborrband, med platå eller med sidenband. Sneakers passar bra både till den sportiga looken, till sommarklänningen och varför inte göra som kändisarna och köra sneakers till fracken! De finns i material såsom skinn och lack och är lätta att rengöra.


Känner du för att våga dig ut med den lilla svarta så kan ett par stilettklackar passa alldeles utmärkt. Ju högre klackar desto snyggare ben får du dessutom. Glöm inte att gå in dem innan så du inte gör illa dig. Ett par praktiska halvhöga pumps är annars en klassiker på fest för kvinnor.

Skor som är trendigt för 2020 är bland annat chunky boots, förhöjda loafers, knähöga och mönstrade boots och dessutom så ser vi en jätte trend av just sneakers i år! Sneakers var riktigt modernt redan 2019 men har hängt med även i årets trend.

Tänk på att även om du vill följa modesvängen så shoppa skor efter din budget och satsa på kvalité. Bär dina skor med självförtroende oavsett vad alla andra har på fötterna och bli din egna trendsättare.