Modetrender hösten 2021

Trots att sommaren inte ens är här lyfts redan blicken mot höstens trender. Höstmodet är ett stort smörgåsbord av kontraster, starka färger, monokromt, både avklätt och påklätt samt volym och kroppsnära plagg. Trenderna spretar åt lite olika håll, välj ut dina favorittrender och hoppa resten. Vill du vara först med nya trender ska du kika in hos NA-KD som har allt du kan tänka dig vilja ha i sommar- och höstgarderoben. De har alltid de senaste trenderna i sin webbshop och bra priser.

Tight caitsuit och schackrutiga plagg är helt rätt

Den omdiskuterade pälsen tar plats på modescenen i höst. Det är ett av säsongens främsta ytterplagg. Om du är sugen på päls är en fuskpäls att rekommendera. I höst är det ett smart drag att välja schackrutiga plagg. Färgkombinationen svart och vitt är helt rätt. Catsuit, jumpsuit eller caitsuit, kalla det vad du vill men i höst är en riktigt kroppsnära modell det du ska satsa på. Välj en enfärgad eller mönstrad och matcha med höga stövlar eller boots.

Skidlook och stickat

Skidlooken är väldigt trendig i höst och du kan med fördel låta den värma dig oavsett om du är på afterski eller i stan. Något som går hand i hand med denna trend är vadderade quiltade ytterplagg. Du kan ha ett sådant ytterplagg i olika längder, modeller och färger. Stickat som är en av sommarens stora trender hänger med in i hösten. Det stickade setet kan du fortsätta använda när hösten kommer.

Glittra och glimma i höst

Guld och metallic är något som du ska bära i höst och du kan ha allt från klänningar till ytterplagg i guld. Något på samma spår är glitter och glänsande plagg. Du kan med fördel skimra i olika glitterplagg hela hösten. En annan trend som tar stor plats är det genomskinliga modet som inte är något för blyga violer. Det är dock perfekt för den som vill visa lite hud men ändå känna sig påklädd.

Militärgrönt och denim

Militärmode och färgen militärgrönt präglar höstens mode och är en trend att räkna med. Gillar du denna typ av stil kan du gå all in med olika plagg i den militära gröna färgen. Du kan använda militärjackan som bas och styla utifrån den. En annan trend som följer med från sommaren är volym och vida armar. Ballongärmar, puffärmar och vida ärmar är något du kan ha på klänningar, jackor och tröjor. Denim är alltid mer eller mindre trendigt och i höst är det otvättad denim du ska bära. Det är både stilrent och snyggt på både jeans och överdelar.